top of page
Nedavno objavljeni

"Jednostavna primjena Rose K kontaktnih leća za nepravilne rožnice / Easy fitting of irregular


Drage kolegice i kolege,

čast nam je pozvati Vas na praktični tečaj "Jednostavna primjena Rose K kontaktnih leća za nepravilne rožnice / Easy fitting of irregular corneas" u organizaciji Sekcije za kontaktne leće HOOD-a. Program tečaja možete naći u privitku te na stranicama HOOD-a.

Tečaj na engleskom jeziku održava se u subotu 28.10.2017. u dvorani Galileo, I. kat hotela ARCOTEL Allegra, Branimirova 29 u Zagrebu, s početkom u 10 sati.

Za tečaj se ne plaća kotizacija i bodovan je sa 6 bodova od strane Hrvatske liječničke komore. Zbog ograničenog broja mjesta molimo prijave pošaljite najkasnije do 25.10.2017. na e-mail prijavatecaj@gmail.com ili na broj telefona +385 98 777 527.

Napomena: za kolege koji žive izvan Zagreba omogućili smo povoljniji smještaj u istom hotelu. Cijena noćenja s doručkom je 600,00 kuna za jednokrevetnu sobu te 707,00 kuna za dvokrevetnu sobu po nocenju. Boravišna taksa od 7,00 kn po osobi po danu se dodatno naplaćuje. Sobe možete rezervirati e-mailom na sales.allegra@arcotelhotels.com. Obavezno navedite promotivni kôd "ROSEK281017".

Radujemo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,

dr. Ksenija Ćuruvija-Opačić

Sekcija za kontaktne leće HOOD-a


Arhiva
Prati nas
  • Facebook Basic Square
bottom of page