top of page
Nedavno objavljeni

Tečaj hitna stanja u oftalmologiji

Updated: Apr 18

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na tečaj Hitna stanja u oftalmologiji koji će se održati 19. i 20. travnja 2024. godine u Osijeku, a u organizaciji Klinike za očne bolesti Kliničkog bolničkog centra Osijek (KBC Osijek), Medicinskog fakulteta Osijek te Hrvatskog oftalmološkog i optometrijskog društva. 


Ovom prilikom obilježit ćemo uspješnih 130 godina očne djelatnosti koja se obavlja na području grada Osijeka, a sa željom za jednako uspješno djelovanje i daljnje napredovanje i u budućnosti. 


Glavna tema Tečaja će biti hitna stanja u oftalmologiji koje ćemo Vam predstaviti na zanimljiv i edukativan način, a s ciljem daljnje izvrsne suradnje te interdisciplinarnog povezivanja i s ostalim hitnim stanjima s kojima se zdravstveni radnici susreću radeći na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu (OHBP). 


S ponosom Vam predstavljamo novoizgrađeni osječki OHBP, gdje će se održavati predavanja, a koji je ustanova izgrađena po europskim standardima i mjerilima kojom KBC Osijek pruža medicinsku skrb svojim sugrađanima, a s ciljem njihove dobrobiti i sa željom za očuvanje njihovog zdravlja!


Voditelji tečaja:

Izv. prof. prim. dr. sc. Dubravka Biuk, dr. med.

Prof. dr. sc. Josip Barać, dr. med.

Comments


Arhiva
Prati nas
  • Facebook Basic Square
bottom of page