top of page
Nedavno objavljeni

18. Simpozij Sekcije za kataraktu i refraktivnu kirurgiju HOOD-a


Poštovane kolegice i kolege,


s velikim zadovoljstvom vas pozivamo na 18. Simpozij Sekcije za kataraktu i refraktivnu kirurgiju HOOD-a koji će se održati će se 13.-14. listopada 2023. godine u predivnom muzeju na otvorenom - gradu Zadru u hotelu Kolovare.


Nastavljamo s dugogodišnjom tradicijom organizacije znanstveno - edukacijskog skupa uz vodeće stručnjake iz cijele Europe, koji će nas upoznati s novinama iz područja bolesti prednjeg očnog segmenta te s nama podijeliti recentna istraživanja, tehnike i pristupe liječenju.


Pridružite nam se ove jeseni u Zadru gdje najavljujemo predavanja vrhunskih europskih oftalmokirurga te uživo izvođenje najnovijih tehnika cross linkinga (live surgery) u zbrinjavanju keratokonusa pod vodstvom prof. Hafezija.


Budite s nama i na wet - lab radionici koja će biti posvećena rješavanju intraoperativnog problema uske zjenice - primjeni pomagala za ekspanziju zjenice (Malyugin prsten) te pripremi za uspješan završetak operacije katarakte.


Kroz edukacijski program nastavljamo s tečajevima posvećenim mladim operaterima katarakte koji vode ESCRS instruktori gdje ćemo raspravljati o izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo u liječenju bolesnika s kataraktom.


Sudjelovanje na simpoziju bit će bodovano prema pravilima Hrvatske liječničke komore.


Veselimo se zajedničkom druženju u Zadru!


U ime organizacijskog odbora Sekcije za kataraktu i refraktivnu kirurgiju

Ivanka Petric Vicković

コメント


Arhiva
Prati nas
  • Facebook Basic Square
bottom of page