top of page
Nedavno objavljeni

12. Kongres Hrvatskog oftalmološkog društva


Poštovane kolegice i kolege,

Iznimno zadovoljstvo nam je pozvati Vas na kongres Hrvatskog oftalmološkog društva od 10. do 13. svibnja 2012 godine, koji se održava u Bolu na Braču, a glavna tema je ‘Starenje i oko’.

Kongres će se održati u suradnji s Francuskim oftalmološkim društvom (Société Française d’Ophtalmologie), Američkim društvom za mrežnicu (The Retina Society) i Europskim društvom oftalmologa (SOE).

Tijekom kongresa posebno mjesto zauzet će mlade nade u oftalmologiji , kojima ćemo posvetiti cijeli simpozij “Mladi u oftalmologiji”,
 a budući da je simpozij ove godine internacionalan imat će priliku izmijeniti iskustva i natjecati se s kolegama iz Europe.

Kao poticaj za daljnje stjecanje znanja i vještina u struci pripremili smo bogate nagrade.
Najbolje radove mladih oftalmologa će izabrati međunarodni odbor, stoga je prezentacija na engleskom jeziku obavezna.
Ovogodišnji smo kongres odlučili obogatiti dodatnim sadržajima i vrhunskim svjetskim predavačima, koji će nam pomoći da našstručni i znanstveni dio bude na razini vodećih kongresa oftalmologije. Iako organizacija kongresa na otoku predstavlja svojevrsni izazov, ljepota otočkog krajolika, izvrstan smještaj i gurmanske delicije su nam učinili izbor uistinu lakim. Pripremite se na bogat i intenzivan stručni program i na druženje u prekrasnom okruženju.


Za kraj najvećeg ovogodišnjeg kongresa pripremili smo Vam koncert Gibonnija i party do zore.

S poštovanjem,


predsjednik Hrvatskog oftalmološkog društva

prof.dr.sc. Zoran Vatavuk

Arhiva
Prati nas
  • Facebook Basic Square
bottom of page