top of page
Nedavno objavljeni

13. SIMPOZIJ SUVREMENO U OFTALMOLOGIJI


Kolegice i kolege,

Na sastanku u Liječničkom Zboru 29.11.2016. vezano uz Izbornu skupštinu našeg društva ponuđene su nam dvije opcije :

1. S obzirom da u tom trenutku od ukupno evidentiranih članova HOOD-a 297 su regularni članovi HLZ-a,Izborna skupština bi se mogla održati dana 9.12. kako je i predviđeno,ali pravo glasa imali bi samo članovi koji imaju regulirano članstvo u HLZ-u,a glasovalo bi se po sistemu jedan član jedan glas.

2. Provesti reguliranje članstva u HLZ-u tijekom slijedeća 3 mjeseca,dostaviti liste članova HLZ-u,te nakon njihova pregleda organizirati novi izbor delegata unutar članova HOOD-a,potom organizirati Izbornu skupštinu, delegatskim sustavom.

1.12.2016. je organizirana telefonska sjednica Upravnog odbora HOOD-a na kojoj je izglasan prijedlog pod rednim brojem 2.

Prema gore navedenom (odluci IO HLZ-a i UO HOOD-a) i ovlastima koje imam kao predsjednik HOOD-a (a po uputi IO HLZ-a), dopustite mi da slijedom navedenog opozovem odluku o sazivanju Skupštine HOOD-a ( izborne, izvještajne, izvanredne; redovita je održana u Opatiji u svibnju 2016.) kao i sazivanje izbornih skupština svih Sekcija!

Stoga Vas molim da u slijedeća tri mjeseca regulirate članstvo u HLZ-u, oni koji to nisu još uradili, podsjećam da oni koji se kandidiraju za novo vodstvo u Društvu i Sekcijama moraju imati regulirano članstvo unatrag zadnjih 5 godina. Dakle izbore za vodstvo Društva i Sekcija po naputku HLZ, ćemo održati po regulaciji članstva.

Prilikom slanja izbornih lista neke kolege nisu dobile izborne listiće,naknadno smo ustanovili da nas nisu obavijestili o promjeni svojih adresa,ili o promjeni prebivališta te molimo da to urade na Suvremenom ili Tajnici prof.dr.sc. Katiji Novak Lauš u slijedeća tri mjeseca, kao i eventualne promjene adresa elektonske pošte.

Pozivam Vas da nam se pridružite na Suvremenom.

Predsjednik HOOD-a

Prof.dr.sc. Zoran Vatavuk


Arhiva
Prati nas
  • Facebook Basic Square
bottom of page