top of page
Nedavno objavljeni

EKSPERTIZA STRUČNJAKA S KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KLINIČKE BOLNICE "SVETI DUH"

Updated: Apr 11, 2022


Poštovane kolegice i kolege,


u Zagrebu, dana 21. i 22. travnja 2022. godine


virtualno će se održati


EKSPERTIZA STRUČNJAKA S KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KLINIČKE BOLNICE "SVETI DUH"


Vrhunski stručnjaci na Klinici za očne bolesti Kliničke bolnice „Sveti Duh“, kroz zadnju dekadu, postavljaju ambiciozne planove na područjima zdravstva, znanosti, nastave, publicističke djelatnosti, tehnološkog napretka, organizacije međunarodnih simpozija, realizacije znanstvenih projekata iz oftalmološkog područja, također i na interdisciplinarnom planu, a posebnu pozornost posvećuju uvođenju brojnih novih dijagnostičkih i terapijskih postupaka u svakodnevnu oftalmološku praksu.


Besplatno pristupite virtualnoj Ekspertizi stručnjaka s Klinike za očne bolesti Kliničke bolnice “Sveti Duh“ i saznajte sve o jedinoj genskoj terapiji za nasljedne bolesti mrežnice, operativnom liječenju katarakte femtosekundnim laserom, novim metodama liječenja odignuća mrežnice, jedinom Registru ranog otkrivanja slabovidnosti u svijetu i vodećem transplantacijskom oftalmološkom centru u Republici Hrvatskoj.


Upoznajte njihovu svakodnevicu kroz priloge, multimedijske prezentacije i interaktivna virtualna predavanja te uronite u čudesni svijet oftalmologije.


Ekspertiza stručnjaka s Klinike za očne bolesti Kliničke bolnice „Sveti Duh“ će se održati 21. i 22. travnja 2022. godine u vremenskomperiodu od 12:00-15:00 na web stranici www.uni-eye-kbsd.com


RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU TE ZAJEDNIČKOM DRUŽENJU!

Arhiva
Prati nas
  • Facebook Basic Square
bottom of page