top of page
Nedavno objavljeni

Macular Edema International Conference

Updated: Feb 1

Poštovane kolegice i kolege,


          Klinika za očne bolesti KBC Split, u suradnji sa Sveučilištem u Splitu i Katedrom za oftalmologiju Medicinskog fakulteta u Splitu te Sekcijom za retinu Hrvatskog oftalmološkog i optometrijskog društva i Hrvatskom akademijom medicinskih znanosti – podružnica Split, organizira međunarodnu oftalmološku konferenciju,  pod naslovom:


„Edem makule“


u hotelu AMPHORA u Splitu od 08. - 09. 11. 2024.          Pozivamo Vas da svojom nazočnošću doprinesete kvaliteti konferencije te znanjem i bogatim iskustvom sudjelujete u raspravi potaknutom izlaganjima pozvanih oftalmologa.


          Cilj konferencije je spoznati, razumjeti i sagledati etiologiju i patogenezu te dijagnostičke i terapijske postupke kod edema makule, kao čestog uzroka gubitka centralnog vida zbog različitih bolesti oka i orbite. Uz vodeće hrvatske oftalmologe kao predavače, na njemu će sudjelovati i ugledni retinolozi iz inozemstva (Austrija, Italija, Španjolska, Norveška, Njemačka, Mađarska, Češka, UK, SAD..).


          Molimo da unaprijed planirate svoje vrijeme i aktivnosti kako bi nam se pridružili i zajedno uživali u razmjeni iskustava i stjecanju novih znanja i vještina.


          Okvirni program s imenima predavača i ostalim detaljima konferencije biti će Vam na raspolaganju u svibnju 2024.


S poštovanjem,

Prof.dr.sc. Kajo Bućan, prim.dr.med., FEBO

predstojnik Klinike za očne bolesti

predsjednik Sekcije za retinu HOODArhiva
Prati nas
  • Facebook Basic Square
bottom of page