top of page
Nedavno objavljeni

Program 15. e-simpozij Sekcije za kataraktu i refraktivnu kirurgiju

Updated: Sep 16, 2020


Program CroCRS 2020
.pdf
Download PDF • 2.01MB


Poštovane kolegice i kolege,

poštujući upute Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Hrvatskog liječničkog zbora te Hrvatske liječničke komore Organizacijski odbor Sekcije za kataraktu i refraktivnu kirurgiju donio je odluku da se 15. simpozij Sekcije za kataraktu i refraktivnu kirurgiju HOOD-a održi virtualno od 11. do 12. rujna 2020.

Usprkos epidemiološkoj situaciji, želja nam je nastaviti tradicionalni simpozij te omogućiti razmjenu znanja, ideja i iskustava, no ovaj put u virtualnoj stvarnosti.

Petak je rezerviran za edukacijska predavanja iz područja katarakte i refraktivne kirurgije prilagođen mladim oftalmolozima i odobren od strane EBO-a, a subotu iskoristite za razmjenu iskustava s vodećim europskim oftalmolozima. Osim stručnog programa možete posjetiti i virtualne izložbeni prostore naših sponzora.

Pozivam Vas da se registrirate i posjetite 15. virtualnom simpoziju Sekcije za kataraktu i refraktivnu kirurgiju HOOD-a.

Sudjelovanje na Simpoziju bodovano je prema pravilima Hrvatske liječničke komore, te za sudjelovanje nema kotizacije.

U ime organizacijskog odbora doc. dr. sc. Ivanka Petric Vicković predsjednica Sekcije za kataraktu i refraktivnu kirurgiju HOOD-aComments


Arhiva
Prati nas
  • Facebook Basic Square
bottom of page